ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА НАШАТА ПОНУДА НА ПОЛОВНИ ВОЗИЛА

Продаваме половни возила увезени од Германија купени од германска аукциска куќа. Секако ги избираме оние најсочуваните и правиме одлични цени затоа што ги транспортираме со наш сопствен транспорт.

Производи - половни возила

Подреди по