СКЕНДЕРОВСКИ е транспортна компанија која може да ги задоволи сите ваши потреби за превоз. Ние обезбедуваме супериорни решенија за испорака и нудиме невидена комбинација на цена, вредност и услуга.

Скендеровски нуди транспорт на вашите возила од Европа до Македонија и обратно, за одлични цени и професионално-искусни транспортни услуги. Доколку се одлучите да транспортирате возило со Скендеровски, ние сме достапни во секое време да ви помогнеме, да ве упатиме со било какви документи и процедури за да безбедно стигне вашето возило од една до друга локација.

Возилата со кои работи Скендеровски се Mercedes, редовно сервисирани и во одлична состојба, каде што позади воланот управува професионален возач, со долгогодишно искуство.

Нудиме и транспорт на чамци и јахти со нестандардни димензии во Македонија и во странство.

ПОПОЛНИ ТРАНСПОРТЕН НАЛОГ

Име и презиме на нарачателот на транспорт*
Име и презиме на сопственикот на возилото*
Тип на возило, марка, година на производство *
Адреса на локација за утовар на возилото(Град, зип код, улица)*
Дали возилото е во возна состојба? (Дали со возење може да се товари)*
Прикачете копии од сообраќајни, фактура/купопродажен од возилото
Прегледај
Додади датотеки
Контакт телефон од нарачателот на транспорт *
Контакт телефон од лицето од каде треба да се подигне колата *
е-mail на нарачателот на транспортот*