social image

Нарачајте си чамец на време за лето 2023!

Компанијата СКЕНДЕРОВСКИ е овластен застапник на светски познатите брендови Mercury, Sea Ray,Quicksilver и Bayliner. 
Скендеровски логистик нуди транспорт на вашите возила од Европа до Македонија и обратно, за одлични цени и професионално-искусни транспортни услуги, нудиме и транспорт на чамци и јахти со нестандардни димензии во Македонија и во странство.
Продаваме половни возила увезени од Германија купени од германска аукциска куќа. Секако ги избираме оние најсочуваните и правиме одлични цени затоа што ги транспортираме со наш сопствен транспорт. 
 Прочитај повеќе...
НАУТИКА
Компанијата СКЕНДЕРОВСКИ е симбол за успех на пазарот на наутиката и ги застапува најпознатите светски брендови, како што се Sea Ray, Mercury, Bayliner, Quicksilver како и други познати водечки брендови во наутиката.
ТРАНСПОРТ НА ВОЗИЛА

Скендеровски логистик нуди транспорт на вашите возила од Европа до Македонија и обратно, за одлични цени и професионално-искусни транспортни услуги. Доколку се одлучите да транспортирате возило со Скендеровски логистик, ние сме достапни во секое време да ви помогнеме, да ве упатиме со било какви документи и процедури за да безбедно стигне вашето возило од една до друга локација. Возилата со кои работи Скендеровски логистик се Mercedess, редовно сервисирани и во одлична состојба, каде што позади воланот управува професионален возач, со долгогодишно искуство.
ПОЛОВНИ ВОЗИЛА

Продаваме половни возила увезени од Германија купени од германска аукциска куќа. Секако ги избираме оние најсочуваните и правиме одлични цени затоа што ги транспортираме со наш сопствен транспорт.