Mercury мотор F225 XL EFI

Mercury мотор F225 XL EFI

Коњски сили: 225

Засилувач на алтернатор / вати: 85 ампери / 1071 вати, што полни во мирување

Боја: Црна

Компатибилен со Smartcraft: Да

Кубикажа: 3400

Сува тежина *Најлесниот достапен модел: 216 кг
 
Број на цилиндри: 6

HP / KW: 225/165
 
Препорачано гориво: Безоловен регуларен минимум 87 октани (R+M/2) или 90 RON 10% максимум етанол

*5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА*

ЦЕНА ВО ЕВРА: 23330€
Цена: 1.442.000 ден