Mercury мотор F3.5M

Mercury мотор F3.5M

Коњски сили: 3.5

Засилувач на алтернатор / вати: N/A

Компатибилен со Smartcraft: Не

Кубикажа: 85

Сува тежина *Најлесниот достапен модел: 18 кг

Тип на мотор: 1 цилиндар

HP / KW: 3.5/2.6

Интегриран резервоар за гориво (Gal / L): 0,3 Гал / 1 л

Стандарден далечински резервоар за гориво (Gal / L): N/A

Палење: рачно

Систем за трим: рачен

*5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА*

ЦЕНА ВО ЕВРА: 1300€
Цена: 80.350 ден