Наскоро
Гума за влечење Binar Towable 2P
Гума за влечење Binar Towable 2P
Гума за влечење Binar Towable 2P
Гума за влечење Binar Towable 2P

Гума за влечење Binar Towable 2P

ИД Број: 230223001

Целосно новата верзија на Binar Towable за 2 лица е тука! Го надградивме овој фаворит со уште поудобен мек покрив и потпирач за грб и доаѓа со различни опции за возење, со што Binar 2P е вашата нова играчка за бескрајна забава и енергија на вода! Binar е подготвен да се користи како диво возење кога корисниците седат, клечат или прават други луди работи. Само влечете го јажето до една од неговите двонасочни точки за брзо влечење и дознајте. Мноштвото удобни рачки исполнети со пена ги олеснуваат сите ваши креативни повеќекратни позиции на возачи. Опремен со шарена груба најлонска обвивка 840D.

3 години гаранција
2 рачки од неопрен
7 Рачки со неопренови штитници за зглобови
Воздушни комори
Двоен зашиен најлон
Макс 2 лица
Повеќепозициски влeкач
Еднонасочен Бостонски вентил
Брз конектор за лесно влечење
Заштитник за потпирачот за раце
Мека покривка на горниот дел од потпирачот за грб
840 капак Denier
Димензии на ПВЦ при надувување: 97" x 72" x 28" | 247 x 183 x 70 cm
Димензии при издувување: 77" x 76" | 197 x 193 cm
Висина на палубата: 12" | 30 cm
Цена: 0 ден