Quicksilver 605 Sundeck 2023

Quicksilver 605 Sundeck 2023

Должина: 6.0
Ширина: 2.40
Висина: 1.6
Број на патници: 7
Резервоар за гориво: 160 л
Тежина со мотор: 1181 кг

Дополнителни опции:

1. Тенда со инокс конектори
2. Предно сидро (припрема)

3. Церада за седишта и конзола
4. Додатни задни платформи
5. Туш
6. Ски шипка
7. SeaDek комплет
8. Mercury мотор 150 XLPT
9. Алуминиум пропелер

*ДО 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА НА ТРУП И МОТОР*

ВКУПНА ЦЕНА НА ЧАМЕЦ ВО ЕВРА: 49.090€
Цена: 3.033.999 ден