Sea Ray 210 SPX Надворешен мотор 2023

Sea Ray 210 SPX Надворешен мотор 2023

1. V6 200кс Меркјури надворешен мотор
2. Бел чамец, сива линија низ корито, сив интериер
3. Инфинити теписон во сива боја
4. Симрад 9 инчен дисплеј ( Дигитални инструменти и навигација)
5. Капетански пакет ( Тенда, предни перници)
6. Плаво лед осветлување
Цена: 1 ден