Даска за пловење SUP Jobe Mira 10.0
Даска за пловење SUP Jobe Mira 10.0
Даска за пловење SUP Jobe Mira 10.0
Даска за пловење SUP Jobe Mira 10.0
Даска за пловење SUP Jobe Mira 10.0

Даска за пловење SUP Jobe Mira 10.0

ИД број 486421008

Новиот пакет Jobe Mira 10.0 за надувување со лопатки е вистински трошок за вашите пари! Ако барате SUP кој е лесен за употреба кој ги има сите потребни за совршен ден на вода, не барајте понатаму. Оваа елегантна штица за надувување ја има нашата конструкција X-Stitching и врвка која работи на врвот, создавајќи лесен SUP кој го има квалитетот на Jobe на кој сте навикнати.
Цена: 47.200 ден