Гума за влечење  Јоbе Proton  за 3 лица

Гума за влечење Јоbе Proton за 3 лица

ИД број 230320011

Најновиот додаток на нашата колекција за влечење и го дава најбезбедното влечење наоколу. Го направивме потпирачот за глава екстра висок за оптимална поддршка и безбедност. Овој влечење е произведен со најлонска обвивка од 840 denier, што го прави цврст и издржлив.
https://youtu.be/R6eFi3cR7BQ?t=6
Цена: 0 ден