Гума за влечење Jobe Rumble Green за 1 лице

Гума за влечење Jobe Rumble Green за 1 лице

ИД број 230120004
https://youtu.be/V5wA4rA_2pc

Не треба да трошите многу пари за бескрајна забава! Нашиот супер-брз Rumble може да се справи со 1 лице и ќе ви гарантира возење во дива вода. Внатрешниот материјал е изработен од 24G PVC, што го прави цврст и лесен. Доаѓа со 4 луксузни неопренови заштитни рачки за зглобови кои ви овозможуваат да седите или легнете на Rumble. Ајде да се подготвиме за Rumble!
Цена: 0 ден