Популарно
Маст Quicksilver во туба 240мл

Маст Quicksilver во туба 240мл

Ид број:8M0121-966

Морската маст Quicksilver 2-4-C е висококвалитетна, разноврсна маст NLGI 2 на база на литиум, која нема да се распадне кога се меша со вода. Исто така има:

Одлична отпорност на оксидација и деградација
Адитиви за екстремен притисок да издржат триење при широк спектар на операции и температури
За употреба во следните морски апликации:

Управувачки системи / кабелски врски
Кабли и врски за гас и смена
Далечински управувачи
Подвижни вратило
Вртливи иглички
Механизми за заклучување на навалување / навалена цевка
Пинови за шарки
Лежишта за тркала за приколка со брод
Цена: 0 ден