Популарно
Mасло  Quicksilver Premium Plus 2 тактно надворешен мотор

Mасло Quicksilver Premium Plus 2 тактно надворешен мотор

Ид број:858026-QB1

Нуди екстремна заштита за надворешни мотори со средна и висока коњска моќност. Продолжената употреба на ова масло ќе:
  • Обезбедете извонредна заштита од абење и корозија што помагаат да се продолжи животниот век на моторот
  • Ги минимизирате ги наслагите на јаглерод што ги ограбуваат перформансите
  • Ги одржувате врвни перформансите и сигурност на моторот
Се препорачува за употреба во мотори со инјектирање на масло, карбурати или електронско вбризгување на гориво (EFI) со мотори со средна и висока коњска моќ како што се надворешните плочи Mercury®, Mariner® и Force®, моторите Mercury Jet Drives® и Mercury Sport Jet®.

Ги исполнува или надминува сите барања за гаранција на вонбродски и лични производители на пловни објекти за употреба на масло TCW3®.
Цена: 0 ден