Елек Jobe 4 Buckle Vest пинк
Елек Jobe 4 Buckle Vest пинк
Елек Jobe 4 Buckle Vest пинк
Елек Jobe 4 Buckle Vest пинк

Елек Jobe 4 Buckle Vest пинк

Ид број 244820006

Величини: 2XL

 Екипата од 4 токи на Јobe елекот  е помош за пловидба од 50N и е целосно конструирана со најсилниот најлон. И предната и страничната страна на 4 Vuckle Vest се конструирани со меки ПВЦ-пена панели напред и EPE-пени панели на задната страна за да нудат удобност и да дадат дополнителна заштита. Овој елек доаѓа со прстен Д за поврзување со кабел за итни случаи и има сопствен систем за одвод на вода од Jobe, за да се обезбеди брзо исцедување на водата кога е потребно. Силните токи на YKK и четири прилагодливи ленти за прилагодување обезбедуваат одлично унисекс вклопување за поголема удобност и безбедност.
Цена: 4.550 ден