Популарно
Даска за пловење SUP Jobe Leona 10.6
Даска за пловење SUP Jobe Leona 10.6
Даска за пловење SUP Jobe Leona 10.6
Даска за пловење SUP Jobe Leona 10.6

Даска за пловење SUP Jobe Leona 10.6

ИД број 486421010

Пакетот SUP Jobe Leona 10.6 е новиот додаток на колекцијата 2021 година. Овoj нов пакет  SUPJobe Leona 10.6 има висок квалитет како и што можете да го очекувате, но за попривлечна цена! Ги има сите технички аспекти како  одозгора и како конструкција Х-Фондација за полесна плоча со лопатка за надувување која се надувува и која работи подобро. Додека обликот на SUP плочката го прави ова вистински сеопфатен, совршен за рекреативниот навивач на таблата со лопатки, кој сака да стори се !
Цена: 49.990 ден