Гума за влечење Jobe Revolve  за 1 лице

Гума за влечење Jobe Revolve за 1 лице

Ид број 230120001

Гума за влечење Revolve  за 1 лице е нашето најшироко влечење со 1 лице кое нуди многу простор за возачот. Брзиот приклучок овозможува поврзување и исклучување на јажето, за да можете да влезете во водата за кратко време. Revolve е опремен со 2 луксузни рачки за заштита од зглоб на неопренов материјал кој нуди зафат и удобност. Неговиот супер силен двоен зашиен најлон 420 дениер може да одолее на некои торнада. Време е да… Се вртиме!

 
 
 

 

 

Цена: 16.290 ден