Вејкборд  Jobe Prolix
Вејкборд  Jobe Prolix
Вејкборд  Jobe Prolix

Вејкборд Jobe Prolix

Ид број 272521005

Величина: 143cm

Вејкбордот Jobe Prolix е вејк на идината. Се одликува  со иновативна технологија како Тri-Core со висок притисок, Rolled Edges за дополнителна разиграност и помалку  рабови, H.I.T. Основни и дополнителни  канали од врвот до опашката на даската за дополнително влечење. Овој хибриден рокер обезбедува забавна разиграност на таблата без да изгуби поп.

 
Цена: 19.390 ден