Citroen DS3 1.6 BlueHDi
Citroen DS3 1.6 BlueHDi
Citroen DS3 1.6 BlueHDi
Citroen DS3 1.6 BlueHDi
Citroen DS3 1.6 BlueHDi
Citroen DS3 1.6 BlueHDi
Citroen DS3 1.6 BlueHDi
Citroen DS3 1.6 BlueHDi
Citroen DS3 1.6 BlueHDi

Citroen DS3 1.6 BlueHDi

Citroen DS3
1.6 Blue HDi
68 kW, 92 HP
Година на производство: 2015
140.000 km


•Централно заклучување
•Електрични ретровизори
•Паркинг сензори
•Дигитален дисплеј
•GPS навигација
•Bluetooth, CD, MP3
•Euro 6
•Темпомат и лимитер
•Команди зад волан
•Втор сет гумени патосници
и друга дополнителна опрема…

ЦЕНА ВО ЕВРА: 7,900€
Цена: 490.000 ден