Ново
Sea Ray SPX 230 Sterndrive 2024
Sea Ray SPX 230 Sterndrive 2024
Sea Ray SPX 230 Sterndrive 2024
Sea Ray SPX 230 Sterndrive 2024
Sea Ray SPX 230 Sterndrive 2024
Sea Ray SPX 230 Sterndrive 2024
Sea Ray SPX 230 Sterndrive 2024
Sea Ray SPX 230 Sterndrive 2024
Sea Ray SPX 230 Sterndrive 2024

Sea Ray SPX 230 Sterndrive 2024

Спецификации:
 • Должина: 7.12m
 • Ширина: 2.59m
 • Број на патници: 13
 • Големина на резервоар за гориво: 190 lit
 • Тежина со мотор: 2050 kg

 
Дополнително:
 1. Внатрешен MerCruiser 4.5L MP 250 HP
 2. Bravo Three DTS (Digital throttle shift)
 3. Црна боја на корито
 4. Кафеава гел линија на корито
 5. Кафеава (Dune) боја на интериер
 6. Плаво лед осветлување на интериер
 7. 9 инчен дигитален Simrad дисплеј
 8. Captain's package (бимини, церади, предни перници, тикова маса)
 9. Сувозачка клупа во 3 позиции
 10. Под во кафеава боја - емитација на дрво (SeaDek)
 11. Elevation package (Ролбар за скијање на вода)
 12. WC со пумпа за исфрлање

ЦЕНА ВО ЕВРА: 99660€
Цена: 6.160.000 ден