Sea Ray 210 SPX Sterndrive 2024
Sea Ray 210 SPX Sterndrive 2024
Sea Ray 210 SPX Sterndrive 2024
Sea Ray 210 SPX Sterndrive 2024
Sea Ray 210 SPX Sterndrive 2024
Sea Ray 210 SPX Sterndrive 2024
Sea Ray 210 SPX Sterndrive 2024
Sea Ray 210 SPX Sterndrive 2024
Sea Ray 210 SPX Sterndrive 2024
Sea Ray 210 SPX Sterndrive 2024
Sea Ray 210 SPX Sterndrive 2024

Sea Ray 210 SPX Sterndrive 2024

Нов редизајн 2024 модел.

Спецификации:
 • Должина: 6.60m
 • Ширина: 2.59m
 • Број на патници: 10
 • Големина на резервоар за гориво: 140 lit
 • Тежина со мотор: 2029 kg
 • Max.HP: 250 hp
 
Дополнително:
 1. Внатрешен MerCruiser 4.5L MPI ECT Alpha I 250 HP
 2. Црна боја на корито
 3. Кафеава (Dune) боја на интериер
 4. Плаво лед осветлување на интериер
 5. НОВ 7 инчен дигитален Simrad NSX 7 дисплеј
 6. Captain's package (бимини, церади, предни перници, тикова маса)
 7. Сувозачка клупа во 2 позиции
 8. Под во кафеава боја - емитација на дрво (SeaDek)

ПРОДАДЕН!!!
Цена: 0 ден