Ново
Sea Ray 190 SPX Outboard 2024
Sea Ray 190 SPX Outboard 2024
Sea Ray 190 SPX Outboard 2024
Sea Ray 190 SPX Outboard 2024
Sea Ray 190 SPX Outboard 2024
Sea Ray 190 SPX Outboard 2024
Sea Ray 190 SPX Outboard 2024
Sea Ray 190 SPX Outboard 2024
Sea Ray 190 SPX Outboard 2024

Sea Ray 190 SPX Outboard 2024

Нов редизајн 2024 модел.

Спецификации:
 • Должина: 6.0m
 • Ширина: 2.54m
 • Висина: 1.5m
 • Број на патници: 11
 • Големина на резервоар за гориво: 114 lit
 • Тежина со мотор: 1249 kg
 • Max.HP: 150 hp

Дополнително:
 1. Надворешен Mercury 150HP XL мотор
 2. Сива (Horizon) боја на корито
 3. Кафеава (Dune) боја на интериер
 4. Плаво лед осветлување на интериер
 5. НОВ 7 инчен дигитален Simrad NSX 7 дисплеј
 6. Captain's package (бимини, церади, предни перници, тикова маса)
 7. Сувозачка клупа во 2 позиции
 8. Под во кафеава боја - емитација на дрво (SeaDek)
 9. Anchor bundle (предно сидро)

ЦЕНА ВО ЕВРА: 54690€
Цена: 3.380.000 ден