Ново
Peugeot 107 1.0
Peugeot 107 1.0
Peugeot 107 1.0
Peugeot 107 1.0
Peugeot 107 1.0
Peugeot 107 1.0
Peugeot 107 1.0
Peugeot 107 1.0
Peugeot 107 1.0
Peugeot 107 1.0

Peugeot 107 1.0

Peugeot 107
1.0 бензин
50 kW/ 68 hp
година на производство: 2006

Увезена од Германија, купена од аукциска куќа.
Спремна комплет со сите документи до регистрација.

ЦЕНА ВО ЕВРА: 2800€
Цена: 173.000 ден