Mercury F115 XL Pro XS EFI

Mercury F115 XL Pro XS EFI

Коњски сили: 115

Засилувач на алтернатор / вати: 35 ампери / 441 вати со регулатор на напон со водено ладење

Боја: Црна

Компатибилен со Smartcraft: Да

Кубикажа: 2068

Сува тежина *Најлесниот достапен модел: 163 кг
 
Број на цилиндри: 4

HP / KW: 115/86
 
Препорачано гориво: Безоловен регуларен минимум 87 октани (R+M/2) или 90 RON 10% максимум етанол

*5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА*

ЦЕНА ВО ЕВРА: 16940€
Цена: 1.047.000 ден