Mercury мотор F200 XL EFI

Mercury мотор F200 XL EFI

Коњски сили: 200

Засилувач на алтернатор / вати: 85 ампери / 1071 вати, што полни во мирување

Боја: Црна

Компатибилен со Smartcraft: Да

Кубикажа: 3400

Сува тежина *Најлесниот достапен модел: 216 кг
 
Број на цилиндри: 6

HP / KW: 200/147
 
Препорачано гориво: Безоловен регуларен минимум 87 октани (R+M/2) или 90 RON 10% максимум етанол

*5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА*

ЦЕНА ВО ЕВРА: 20820€
Цена: 1.287.000 ден