Mercury мотор F150 XL EFI

Mercury мотор F150 XL EFI

Коњски сили: 150

Засилувач на алтернатор / вати: 60 ампери / 756 вати (управувано со ремен)

Боја: Црна

Компатибилен со Smartcraft: Да

Кубикажа: 3000

Сува тежина *Најлесниот достапен модел: 206 кг
 
Број на цилиндри: 4

HP / KW: 150/110
 
Препорачано гориво: Безоловен регуларен минимум 87 октани (R+M/2) или 90 RON 10% максимум етанол

*5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА*

ЦЕНА ВО ЕВРА: 16100€
Цена: 995.000 ден