Mercury мотор F20 EH EFI

Mercury мотор F20 EH EFI

Коњски сили: 20

Засилувач на алтернатор / вати: 12/145 електрично

Компатибилен со Smartcraft: Не

Кубикажа: 333

Сува тежина *Најлесниот достапен модел: 45 кг
 
Број на цилиндри: 2

HP / KW: 20/14.7

Интегриран резервоар за гориво (Gal / L): N/A

Стандарден далечински резервоар за гориво (Gal / L): N/A

Палење: електрично

Систем за трим: рачен

*5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА*

ЦЕНА ВО ЕВРА: 4210€
Цена: 260.500 ден