Наскоро
Водоотпорна торба за аксесоари Jobe Waterproof Gadget Bag

Водоотпорна торба за аксесоари Jobe Waterproof Gadget Bag

ИД Број: 420021002

Планирате да го носите вашиот сакан телефон или гаџети во вода? Нема проблем со оваа водоотпорна и пливачка футрола за гаџет за да можете да го користите телефонот и да снимате убави моменти #jobe. Водоотпорна гаџет торба доаѓа со поводник за вратот и дополнителна кука за да можете паметно и безбедно да ги обезбедите вашите вредни предмети. Нашите Unify елеци имаат дури и посебен внатрешен џеб со кука за да го ставите вашиот телефон.

Кука за прицврстување
Пловечки
Остварете повици, фотографии и видеа
Поводник на вратот
Овозможено за екран на допир и препознавање лице
Водоотпорни димензии: 7,1" x 3,5" x 0,4" | 18 x 9 x 1 cm
Цена: 0 ден