Наскоро
Бова за чамец Jobe PWC Fender Black

Бова за чамец Jobe PWC Fender Black

ИД Број: 400020001

Закачувањето на вашата бова никогаш не било полесно со оваа Jobe PWC бова. Бовите се изработени од три-ламинатен капак од морска класа со пена и со затворени ќелии внатре и го штитат вашето пловило од какво било оштетување при приклучување.

Пена со затворени ќелии
Изградена од триламинатна обвивка од морска класа
Поликарбонатни издржливи гази на секој крај
​Големина: 10" x 3.9" x 2.74" | 26 x 10 x 7 cm
Цена: 0 ден