Наскоро
Вреќа за укотвување Jobe Anchor Sack

Вреќа за укотвување Jobe Anchor Sack

ИД Број: 400014003

Вреќата за укотвување е идеална за прицврстување на PWC во плитка вода за да го држи работното коло надвор од плажата и да го заштити вашиот скапоцен PWC. Наполнете ја оваа супер издржлива три-ламинатна вреќа со карпи или песок до 14 kg/35 фунти, испуштете ја и нејзината пловка ќе го обележи местото. Врзувањето е лесно со долгото јаже од 6 фита и преголемиот финиш, пријателски настроен со ацетил кука.

Ацетил прицврстувачка кука
Вреќата за укотвување е идеална за закотвување на трајната три-ламинатна вреќа за сидро на PWC
Лесно 6 фита јаже за врзување / 1,82 m
​До 14 кг | 35 килограми камења/песок
Цена: 0 ден