Наскоро
Везови за Вејкборд Jobe Republik

Везови за Вејкборд Jobe Republik

ИД Број: 393123001
Величина: 40-44 EU

Нови и подобрени, везовите за Вејкборд, Jobe Republik ја комбинираат удобноста на отворени пети со врвното вклопување! Republik е познато име во обврзувачката колекција, но сакавме да го засилиме. Така, го подобривме ова врзување со 3D обликуван јазик што создава подобро вклопување. Но, практичноста за отворени пети сè уште е тука за да одговара на повеќе големини. Одличен пар на врзиви ако барате отворени пети, но сакате поудобно да се вклопите од што било таму!

3D обликуван јазик за најдобро можно вклопување
Удобна ергономска тантела за стапало
Прилагодена Jobe тантела за зацврстување на стапалото.
Цена: 0 ден