Наскоро
Везови за Вејкборд Jobe Unit

Везови за Вејкборд Jobe Unit

ИД Број: 393122002
Величина: 40-44 EU

Со кул обновен дизајн, Unit везовите се изградени за возачи од сите нивоа. Овие обврзници со отворени пети се прилагодливи по големина што ги прави достапни за голем опсег на големини на стапала.

Прилагодена брава со чипка Jobe за да го зацврсти вашето стапало
Издржлива облога од EVA
Лесни лизгачки јамки за чипка
Единечна тантела
​Раширени флексибилни панели за контролирање на вашето возење
Цена: 0 ден