Наскоро
Вејкборд Jobe Prolix

Вејкборд Jobe Prolix

ИД Број: 272523003
Величини: 143cm

Класика доведена на следното ниво, за 2023 година го променивме Вејкбордот Jobe Prolix на сосема ново ниво. Сега можеби го знаете Prolix веќе неколку години, но 2023 година доживеа радикална промена. Оваа средна табла отсекогаш била совршена за учење трикови зад бродот, но нудејќи простувачки допир. И оваа година, ја додадовме нашата сосема нова „Indent Technology“ во палетата. Овој ласерски отсек ја намалува тежината на плочата и ја зголемува нејзината вкочанетост во процесот. Резултира со табла која е директна, лесна, но сепак го има она простувачко чувство што го сака средниот јавач на брод!

Хибриден рокер
4 отстранливи најлонски перки
Канали
H.I.T. -основа
Јадро со висок притисок
Изработено со 100% сончева енергија
Валани рабови за разиграност
​Tri-Tech фиберглас
Цена: 0 ден