Наскоро
Везови за Вејкборд Jobe Ripper
Везови за Вејкборд Jobe Ripper
Везови за Вејкборд Jobe Ripper

Везови за Вејкборд Jobe Ripper

ИД Број: 393123002
Величини: 30-34 EU

Направено за деца кои рипаат; сосема новите Jobe Ripper Wakeboard Везови! Овие везови се направени за деца кои  учат трикови, сецкаат и газат. Но, имавме на ум дека децата растат и таму растат стапалата. Дизајнот со отворени пети овозможува врзување каде што децата можат да растат, додека останатото е направено како обична врзувачка, така што тие се подготвени да се погодат!

Удобно ергономско стапало
Прилагодено Jobe тантела брава за да го обезбеди вашето стапало
Единечна тантела совршено обвиена
Мека и удобна EVA облога
Меки влошки за потпетици за правилно поставување на стапалата
Раширени флексибилни панели за контрола на вашето возење
Цена: 0 ден