Наскоро
Вејкборд Jobe Maddox Jr.
Вејкборд Jobe Maddox Jr.
Вејкборд Jobe Maddox Jr.
Вејкборд Jobe Maddox Jr.

Вејкборд Jobe Maddox Jr.

ИД Број: 272523005
Величини: 127cm

Докажана форма која сега е направена за помладите, Wakeboard Jobe Maddox е она што децата го чекаа! Maddox има конкурентна, но сепак достапна форма и е сакан веќе со години. Но, со намалување на големината, направивме табла која е совршена за деца кои сакаат да учат и деца кои знаат да се вртат. Поради 3-степениот рокер и тритехнолошки фиберглас, оваа табла има директно чувство и одличен поп. И поставувањето на каналот нуди многу стисок, создавајќи табла која моли за вртења и полетувања. Од тие први метри, до трикови со газење, Maddox Jr. е облик кој сите деца можат да го добијат зад себе.

Рокер со 3 фази
2 отстранливи најлонски средишни перки
3 Фазен рокер: Конкурентна форма која има повеќе поп и агресивно чувство
Канали
Длабоки жлебови канали: ви даваат најмногу грип и контрола
Јадро со висок притисок
Перки со висок притисок
Изработено со 100% соларна енергија
Tri-Tech стаклена табла
Не е наменет за возење елементи, боксови, рејлови и други пречки
Цена: 0 ден