Наскоро
Гума за влечење Proton Towable 3P
Гума за влечење Proton Towable 3P
Гума за влечење Proton Towable 3P

Гума за влечење Proton Towable 3P

ИД Број: 230323003

Протон гумата е најновиот додаток на нашата колекција за влечење и го е најбезбедниот влекач. Го направивме потпирачот за глава екстра висок за оптимална поддршка и безбедност. Овој влекач е произведен со најлонска обвивка од 840 denier, што го прави цврст и издржлив. Поради таа причина, не е изненадување што Proton 2P доаѓа со 3-годишна гаранција.

3 години гаранција
6 Рачки со неопренови штитници за зглобови
Воздушни комори
Двоен зашиен најлон
Макс 3 лица
Еднонасочен Бостонски вентил
Брз конектор за лесно влечење
840 Denier најлонски капак
24 мерач PVC
Димензии при надувување: 86,6" x 729,8" x " | 220 x 180 x 75 cm
Димензии при издувување: 77" x 90" | 195,5 x 228,6 cm
Цена: 0 ден