Наскоро
Гума за влечење Jobe Swath Towable 2P

Гума за влечење Jobe Swath Towable 2P

ИД Број: 230221002

Ви ја претставуваме најновата гума Jobe Swath Towable 2P! Најновата гума за влечење во нашата колекција. Оваа ултра забавна гума за влечење е совршен изговор да се забавувате или да лудувате низ водата. Со 4 погодно поставени дршки со неопренови заштитници за зглобови, можете да се дружите или да се придржите за сигурност!
 3 години гаранција
4 Рачки со неопренови заштитници за зглобови
Воздушни комори
Двоен зашиен најлон
Макс 2 лица
Повеќепозициски влечен вентил
Еднонасочен Бостонски вентил
Брз конектор за лесно влечење
840 Denier најлонски капак
26 мерач PVC
Димензии при надувување: 84" x 25" | x 145 x 60cm
Димензии при издувување: 33" x 59" | 84 x 150cm
​Висина на палубата: 10" | 26 см
Цена: 0 ден