Водоотпорна торба Jobe Drybag 10L

Водоотпорна торба Jobe Drybag 10L

ИД Број: 220019001

Оваа лесна торба за носење ќе ја одржува вашата опрема чиста и сува каде и да одите. Доаѓа со удобен ремен за рамо и рачка за лесно носење. Овој Drybag е достапен во 10, 20 и 40 литри. Задолжително за секој фанатик за водни спортови!
1 рачка
1 ремен за рамо
Лесна за носење
Идеален за патување
Ја одржува опремата сува без вода и нечистотија
Димензии: 17,7" x 7,9" | 45 x 20 см
Цена: 1.700 ден