Наскоро
Гума за влечење Jobe Hydra за 1 лице

Гума за влечење Jobe Hydra за 1 лице

ИД Број: 230120009

Оваа гума за 1 лице е една од најбрзите наоколу. Скокајте и летајте безбедно со нејзината внатрешното PVC и грубиот двојно зашиен најлон во надворешниот слој. Hydra е обликуван супер острo, што ви овозможува да достигнете максимална брзина. Брзиот приклучок за јаже е исто толку брз како вас и овозможува лесно поврзување и откачување. Држете се цврсто за 2-те удобни неопренови штитници за зглобови.

3 години гаранција
2 рачки со неопренови штитници за зглобови
Максимум 1 лице
Еднонасочен Бостонски вентил
Брз конектор за лесно влечење
420 Denier најлон капак
24 Мерач ПВЦ
Димензии кога е напумпана: 49,2 x 55,1 x 16,5”, 125 x 140 x 42cm
Димензии кога е издишана: 55" x 53" | 140 x 135 см
Цена: 0 ден