Наскоро
Гума за влечење Jobe Trooper Towable за 1 лице

Гума за влечење Jobe Trooper Towable за 1 лице

ИД Број: 230524001

0,6mm / 26 мерач ПВЦ
Двоен зашиен најлон
Весло во стил на кајак вклучуваше макс 1 возрасен и 1 мало дете што може да се влече
4 Рачки со неопренови штитници за зглобови
840 Denier најлонски капак Бостон вентил
Издишана големина: 75” x 49”, 190 x 125 cm
Напумпана големина: 76 x 47 x 22"", 195x 120 x 55cm

 
Цена: 0 ден