Peugeot 1007 1.4 HDi
Peugeot 1007 1.4 HDi
Peugeot 1007 1.4 HDi
Peugeot 1007 1.4 HDi
Peugeot 1007 1.4 HDi
Peugeot 1007 1.4 HDi

Peugeot 1007 1.4 HDi

Peugeot 1007
1.4 HDi 70 к.с
Година на производство: 2005
70.000 км оригинални


ЦЕНА ВО ЕВРА: 4.000€
Цена: 247.201 ден