Наскоро
Елек Jobe Dual Life Vest Teal

Елек Jobe Dual Life Vest Teal

ИД Број: 244823017

Величина: S/M; L/XL

Unisex елекот Jobe Dual е 50N ISO сертифицирано помагало за пловење. Елекот е направен од силен и лесен најлон однадвор и EPE пена одвнатре. Меките најлонски страни и прилагодливите ремени за ткаење го прават елекот погоден за речиси сите големини и форми на телото. Д-прстените гарантираат дека можете безбедно да го користите овој елек додека се движите на брегот на вашиот брод или PWC. Ripstop најлонска ткаенина за луксузно чувство.
Цена: 0 ден