Peugeot 208 1.6 HDi
Peugeot 208 1.6 HDi
Peugeot 208 1.6 HDi
Peugeot 208 1.6 HDi
Peugeot 208 1.6 HDi
Peugeot 208 1.6 HDi

Peugeot 208 1.6 HDi

Peugeot 208
1.6 HDi 92 к.с
година на производство 2014
кожен интериер
5 брзински менувач
лед фарови
навигација со bluetooth (touch екран)
алуминиумски бандажи


ЦЕНА ВО ЕВРА: 6.900€
Цена: 426.420 ден