Ново
Quicksilver 525 Axess 2024
Quicksilver 525 Axess 2024
Quicksilver 525 Axess 2024
Quicksilver 525 Axess 2024
Quicksilver 525 Axess 2024
Quicksilver 525 Axess 2024
Quicksilver 525 Axess 2024

Quicksilver 525 Axess 2024

Должина: 5.35
Ширина: 2.30
Висина: 1.1
Број на патници: 6
Резервоар за гориво: 68 л
Тежина со мотор: 899 кг

Дополнителни опции:

1. Mercury 115hp мотор
2. Церада
3. Рол бар за скијање
4. Хидрауличен волан
5. Радио
6. GatorStep flooring
7. Тенда

*ДО 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА НА ТРУП И МОТОР*

ВКУПНА ЦЕНА НА ЧАМЕЦ ВО ЕВРА: 33.955€
Цена: 2.100.000 ден