Ново
Peugeot 508 SW GT 2.2 HDi
Peugeot 508 SW GT 2.2 HDi
Peugeot 508 SW GT 2.2 HDi
Peugeot 508 SW GT 2.2 HDi
Peugeot 508 SW GT 2.2 HDi
Peugeot 508 SW GT 2.2 HDi
Peugeot 508 SW GT 2.2 HDi
Peugeot 508 SW GT 2.2 HDi

Peugeot 508 SW GT 2.2 HDi

Peugeot 508 SW GT
Година на производство: 2013
2.2 HDi 204 к.с
автоматски менувач
сервисна книшка - сервисирана и одржувана во Еуроимпекс
регистрирана со зелен картон

Дополнителна GT опрема:
*Кожни седишта во кафеава боја со греачи, масажери и електрично подесување
*Кожен волан со команди
*JBL озвучување
*Радио навигација со bluetooth
*Стаклен кров
*Head up display
*Xenon осветлување
*Електрично отварање и затварање на 5та врата
*19 инчни бандажи
и друга опрема...ЦЕНА: 11.500€
Цена: 710.700 ден