Peugeot 208 1.4 HDi
Peugeot 208 1.4 HDi
Peugeot 208 1.4 HDi
Peugeot 208 1.4 HDi
Peugeot 208 1.4 HDi
Peugeot 208 1.4 HDi
Peugeot 208 1.4 HDi
Peugeot 208 1.4 HDi

Peugeot 208 1.4 HDi

Peugeot 208
68 к.с

1.4 HDi
2017 година
120.000km
товарно моторно возило

*Дополнителна опрема:
сервисна книшка
5 врати
клима
радио
централно заклучување
електрични прозори


ЦЕНА ВО ЕВРА: 7.700€
Цена: 475.860 ден