Sea Ray 210 SPX Outboard 2023
Sea Ray 210 SPX Outboard 2023
Sea Ray 210 SPX Outboard 2023
Sea Ray 210 SPX Outboard 2023
Sea Ray 210 SPX Outboard 2023

Sea Ray 210 SPX Outboard 2023

Должина: 6.6
Ширина: 2.6
Висина: 1.5
Број на патници: 10
Резервоар за гориво: 151 л
Тежина со мотор: 1370 кг

Дополнителни опции:

1. Мотор Mercury XLPT 200hp во бела боја
2. Бела боја на труп со сива гел линија
3. Captain's package (тенда, церади, предни перници, маса, држачи за бови)
4. Боја на интериер - сива (stone)
5. Теписони во сива боја
5. 9 инчен дигитален Simrad инструмент
6. Кожен волан во сива боја
7. SeaDek на задни платформи во сива боја (имитација на дрво)
8. Подводни светла (Underwater lights)
9. Амбиентално осветлување на интериер во црвена боја
10. Инокс пропелер

*ДО 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА НА ТРУП И МОТОР*

ПРОДАДЕН!!!
 
 
Цена: 0 ден