Ново
Sea Ray 210 SPX внатрешен мотор 2023

Sea Ray 210 SPX внатрешен мотор 2023

1. Мотор: внатрешен Mercury 4.5l MPI 250hp
2. Captain's package
3. Боја на интериер - сива (stone)
4. СиДек на задна платформа
5. 9 инчен дигитален Simrad инструмент
6. Плаво лед амбиентално осветлување

 
Цена: 1 ден