Quicksilver 675 Bowrider 2023

Quicksilver 675 Bowrider 2023

1. Mercury 225 hp мотор
2. Ски шипка
3. Дополнителни задни платформи
4. Боја на труп - црна 
5. Предни перници 
6. Задно дополнително седиште
7. Маса - дрвен тик
8. Систем за туширање
9. Комплетни церади
10. Припрема за V6 мотор
Цена: 0 ден