Ново
Quicksilver 755 Sundeck 2023

Quicksilver 755 Sundeck 2023

1. Mercury 300hp мотор
2. Бар кујна
3. Боја на корито - црна
4. GPS систем
5. WC со резервоар и пумпа
6. Vessel view link
7. Ски шипка
8. Церада за конзола и седишта
9. Дополнителни задни платформи
10. Церади за затварање на тенда
11. Предна сончева тенда за палуба
12. Флапсови трим
13. SMART PACK (сидро, пом. седиште, бимини, радио, маса, завеси, маса во кабина, перници, бови)
14. Припрема за V8 мотор
15. Антена за радио 
Цена: 0 ден