Quicksilver 605 Bowrider 2023

Quicksilver 605 Bowrider 2023

1. Mercury 150HP XS PRO Надворешен мотор
2. Боја на корито - црна
3. Тенда (црна со inox конектори)
4. Дополнителна задна клупа - кревет
5. Церада
6. Ролбар за скијање
 
Цена: 0 ден